technológia

A Goldmann Sachs Research szerint a műszaki tudásban élenjáró országok 60 milliárd dollárt irányoztak elő a dróntechnológia fejlesztésére és a bevezetéséhez szükséges technikai és infrastrukturális keretek megalkotására
Bemutatjuk a két napos precíziós gazdálkodási és agrárinformatikai konferencia részletes programját. Egy magyarországi agrárkonferencia programja sem volt még soha ennyire gazdag.
A technológiai robbanás a magyar agráriumot is eléri pár éven belül.
Szakértői becslések szerint a világon termelt élelmiszer 30-40%-a a szemétben végzi.
Adózási tanácsok, pályázatok, technikai újdonságok szerepelnek a februári konferencia témái között.
A rendezvényt Harsányi Zsolt, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetőjének előadása nyitotta és elsőként a szakemberképzésről beszélt.
Lezárult a 2019. évi AGROmashEXPO, AgrárgépShow, Magyar Kert, Szőlészet és Pincészet kiállítások, Termékfejlesztési díj pályázatának értékelése. A kiállítást bő hónappal megelőző Termékdíjverseny-sajtónapon több cég is bemutatta termékét.
Fontos a pontos tömegmérés folyamata a mezőgazdasági üzemekben.
A képzés felsőfokú, munka mellett elvégezhető, diplomával elismert oktatást kínál a gyümölcs- és zöldségfeldolgozás iránt érdeklődők, valamint ezen a területen dolgozók részére.
Most van idő, érdemes elvégeztetni a talajvizsgálatot!
Gyárlátogatás a MIRELITE MIRSA Zrt. albertirsai üzemében
A Naturalma kezdetben öt új betegség-ellenálló fajtára alapozott program mára hat tagúvá bővült.
A Horsch Focus az egyik legintelligensebb vetési technológia. A vetőgép hajlik egy picit a StripTill technológia felé, de mégsem az. Amiben hasonlítanak, hogy a vetősorok előtt/alatt történik a lazítás és a műtrágyázás.
Rendszerben kell gondolkozni, mert egy drónnal nem lehet minden elvégezni.
Jogszabályok, követelmények, technológia, gépesítés
Az idei szakmai kiállítás innovációs díjaira több mint 150 újdonsággal pályáztak.
Avagy hogyan műveljem a sorközöket a szőlő- és gyümölcs- ültetvényemen?
A szervestrágya-szórást a kiszórandó szerves- trágya nagy volumene miatt ól szervezett logisztikával szükséges elvégezni.
Németországban és Hollandiában ismerkedtünk a Bayer szerteágazó tevékenységével
A Mituran Kft. talajmegmunkáló-gépeket széles választékban gyártja, a kis- és nagygazdaságok részére egyaránt, 60-300 LE tartományban.