támogatás

A teljesítési határidő március 31-re módosult.
A gyümölcstermelők és a sertéstartók kiemelt támogatása.
140 milliárd forintnyi támogatási forrást fordíthatnak a gazdák kertészeti beruházásokra.
A sertés állatjóléti támogatások folyósítására a költségvetésben több mint 10 milliárd forint forrás áll rendelkezésre.
Jelenleg a legkritikusabb gond, hogy a Föld növekvő népességszáma és a fogyasztásösztönzés együttes hatására bolygónkon az élet egyre nagyobb veszélybe kerül.
Meghirdette az Agrárminisztérium (AM) a jövő évi Tanyafejlesztési programot: a rendelkezésre álló 1,23 milliárd forint három célterület között oszlik meg
„Ez évben az Agrármarketing Centrum (AMC) összességében 14 nemzetközi kiállításon vett részt közösségi standjával...”
A magyarországi falugazdász szolgáltatás kiterjesztése a hátáron túli területekre nem cél, hanem eszköz.
Az Agro AIM az elmúlt években igen aktív volt a hazai precíziós piacon. A Field-Expert program keretében teljeskörű szolgáltatást nyújt Partnerei részére.
2018. november 30-án nyílik, és a módosított felhívás szerint december 15-e helyett 21-én zárul a kérelem beadó felület!
A hamarosan kormány elé kerülő új agrárstratégiában kiemelt szerepet kap a precíziós technológiák használatának elősegítése, s akár támogatás is járhat érte, olvasható az MTI hírében
Ez évtől támogathatóvá vált a csipkebogyó, füge és a kivi is, a juttatásokat kisebb változtatásokkal ítélik meg a pályázók számára.
...mert úgy tűnik, hogy érdemes. A szója éve volt az idei: 3 tonnát közelítő termésátlag, elégedett szójatermesztők ország szerte. Hogyan tovább?
Az idei évben várhatóan 62 ezer hektárnyi szőlő termőterületről összesen 550 ezer tonna termést takaríthatnak be a magyar szőlősgazdák
A Magyar Államkincstár kéri, hogy a gazdálkodó szervezetek, illetve képviselőik vizsgálják meg, rendelkeznek-e érvényes Cégkapu-regisztrációval
Pályázati lehetőség az ökológiai gazdálkodás segítésére.
A közleményben felsorolt, Széchenyi 2020 keretében megjelent 26 darab felhívás az alábbiak szerint változott
A szőlő szerkezetátalakítási támogatás az 1/2018. (II. 1.) FM rendelet értelmében, 2018. november 2. és 30. között újra igényelhető.
Jól képzett falugazdászok segíthetik a határon túli gazdálkodókat, akik a szakemberek segítségével számos támogatáshoz és pályázati pénzhez juthatnak hozzá.
50 milliárd forint elérhető a pályázati keretben.