kertészet

A kertészeti ágazatok súlya meghatározó a hazai agráriumban: kibocsátásuk tavaly meghaladta a 356 milliárd forintot
Pálinka- és a párlatkészítéssel indul a NAK „Tanuljunk együtt!” programsorozata!
A hagyományos és az innovatív technológia teszi világszerte sikeressé a szigetcsépi Gál família borait.
Az AGRYA a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával együttműködve pályázatot hirdet ingyenes belföldi szakmai tanulmányútra az agrár-felsőoktatásban tanuló hallgatók számára 2019. április 12-14. között.
Kérdőíves felmérést indít az Agrárgazdasági Kutató Intézet a magyarországi szaporítóanyag-felhasználási szokások, stratégiák, választást segítő tényezők megismeréséért.
Szakmai úton a 43. EIMA kiállításon Olaszországban
Szavazzon január 20-ig kedvencére a 10 kategóriában meghirdetett Év Agrárembere pályázaton.
A 21. század kihívásaira csúcstechnológiát képviselő és kiváló ár-érték aránnyal bíró gépeket és technológiát kínál a Vektor Kft.
A találkozón fontosnak tartották, hogy a különböző szervezetek megismerjék egymás feladatait, működését és az európai kertészet tagállami szintű ágazati problémáit.
140 milliárd forintnyi támogatási forrást fordíthatnak a gazdák kertészeti beruházásokra.
Egy egész környékről járnak Tamáshoz a biotermékre vágyók
Stuttgartban rendezik meg a hagyományos nemzetközi szakvásárt, amely a bor-, gyümölcslé- és likőrágazat egyik legnagyobb technológiai, fejlesztési seregszemléje
A balástyai Becsey kertészet salátáit teszik a magyarországi és más európai McDonald's-éttermekben a hamburgerekbe.
Négy nap, tíz rendezvény, mintegy 300 kiállító 17 ezer négyzetméteren: röviden így foglalható össze számokban a 2018. augusztus 17-20. között megrendezendő debreceni Farmer Expo, olvasható a NAK honlapján.
„A 9 unoka adja azt az energiát, amivel ezt folytatni lehet…”
A X. Magyar Kertépítő Verseny és Show az Agrármarketing Centrum (AMC) támogatásával a Construma Kert C pavilonjában került idén megrendezésre, melynek első helyét Magyar Gyula kertjével a Magyar Gyula Szakközép Iskola diákjai nyerték el.
Csizmadia György, Gere Zsolt, Mutsy Árpád
Az élőlények rendszerekbe szerveződnek, összességük egy nyílt környezeti rendszer. Ez azt jelenti, hogy a rendszerre nem jellemző a változatlan állapot. Az anyag- és energiaáramlás...
Somodi Ferenc vehette át az első alkalommal megszavazott Magyarország Legszebb Birtoka díjat 2017. szeptember 16-án Velencén.
Bemutatjuk az ISEKI új TG 6000-es sorozatát