gyártás

Magyarországon nemzetgazdasági érdek a magasabb bioüzemanyag-arány
Skandináv technológia, skandináv minőség
Az Oxxovar 5% után a Destruktor 3,2% nevű koncentrátumban is fipronil-szennyezést mutatott ki a Nébih laboratóriuma, így az utóbbit is kivonták a piacról.
A kereskedelmi háborúk idején felértékelődik a stabil piacok fontossága.
150 éves a Gyulai kolbász, hatmilliárd fölé nőtt a Gyulahús forgalma
A pálinka élmény – csúcsgasztronómiai szintű italok Harcról
Az idei kiállításon Nürnbergben 3218 kiállító jelent meg 93 országból.
A Szerencsi Bonbon Kft. válik a Szerencsi Csokoládé gyártásának kizárólagos örökösévé.
Napjainkban egyre elterjedtebb a könnyűszerkezetes építkezési forma.
A radiál abroncsok térhódítása mellett a mezőgazdasági gumiabroncsok fejlesztési iránya az alacsony nyomású, nagy sebességű gumiabroncsok irányába mutat.
A szervestrágya-szórást a kiszórandó szerves- trágya nagy volumene miatt ól szervezett logisztikával szükséges elvégezni.
Harminc év után ismét magyar építésű traktort fejlesztett a hazai agrárgépszakma – adta hírül lapunk 2016 tavaszán. A Dutra hagyományaira épülő típus már a próbaüzem fázisában van.
A Mituran Kft. talajmegmunkáló-gépeket széles választékban gyártja, a kis- és nagygazdaságok részére egyaránt, 60-300 LE tartományban.
Közel egy évig tartó építkezés után az Amazone csoport felavatta új üzemét a Schleptrup ipari területen.
Új rubin tárcsás borona, Crystal széria vezérgépe, és szervestrágya-szóró pótkocsik
Szeretnénk figyelmükbe ajánlani raktárkészletről elérhető Foton Lovol traktorjainkat 25, 35 és 50 LE teljesítménnyel, továbbá saját gyártású G-Jet márkajelzésű szántóföldi és kertészeti permetezőgépeinket igen kedvező árfekvésben
2019. január 1-jével az Amazone-Gruppe cégcsoport veszi át a Maschinenfabrik Schmotzer GmbH kultivátortechnológiai ágazatát
Vállalkozásunk családi tulajdonú fővállalkozó helyszíni kivitelező-gyártó-tervező mérnöki iroda.
Felhasználástól függően többféle bordamagasságú és kialakítású trapézlemezek érhetőek el. Úgynevezett 8-as, 20-as, 38-as, 45-ös és így tovább. Ez a...
Az Özka gyár, vagyis a törökországi Özka Lastik, 1994-ben gumiabroncsok újrafutózásához használt alapanyagok gyártásával kezdte meg tevékenységét.