Eddig mintegy 7 milliárd forint megítéléséről határozott az Agrárminisztérium.
Új homlokrakodókkal készült az FF-Agro az idei AGROmashEXPO-ra

A Lemken az AGROmashEXPO-n mutatja be a hazai közönségnek legújabb fejlesztései eredményét
Az MKB Bank Zrt., az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége idén is közös standdal vesz részt a budapesti AgrárgépShow-n.
Programcsomag a hagyományos falusi és kistelepülési életforma támogatására és népszerűsítésére.
Ahonnan mihamarabb el lehet és el is kell mozdulnunk
A talajvédelem alapelve a lehullott csapadék helyben tárolása és hasznosítása.
Elemzés a nemzetközi kukorica- és gabonapiacokról, trendekről és változásokról.
A digitalizáció olyan forradalmi változáshoz vezet az ágazatban, mint egykor az eke, a növény- és állatnemesítés vagy a műtrágya megjelenése.
Ha lecserélné meglévő készülékét, vagy ha új beruházáson gondolkodik, most érdemes az Agrogazda.hu Mérőműszerek Kft.-nél GPS-es sorvezető, vagy gabona nedvességmérő készüléket vásárolni!
Az év harmadik hetére lassan lezárul a karácsonyi, szilveszteri ünnepkör. Elfogy a bejgli és a karácsonyfák is jobbára lebontásra kerültek.
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei 13 citromlé komplex vizsgálatát és ellenőrzését végezték a Szupermenta programjában
Az 1980-as évek óta a Caterpillar kiváló minőségű teleszkópos rakodógépeket gyárt, mindig a gépkezelők igényeit szem előtt tartva.
Megjelent az Európai Bizottság 2019/16 végrehajtási határozata
Az idei évben sok helyen várható, hogy az öt évente kötelezően előírt talajvizsgálati eredmények lejárnak, új eredményekre van szükség a következő öt éves ciklusra
Bár tavaly szeptember végére az agrárium hitelállománya meghaladta az 1100 milliárd forintot...
A szántóföldi növénytermesztés, a szőlő- és gyümölcstermesztés, a zöldségtermesztés és az állattenyésztés fejlődési lehetőségei és a jelen kihívásaira adható válaszok a két napos konferencián.
Az általános helyzetfelmérésen túl az ágazat versenyképesebbé tételével kapcsolatos gondolatokról is szó esett.
A képzés felsőfokú, munka mellett elvégezhető, diplomával elismert oktatást kínál a gyümölcs- és zöldségfeldolgozás iránt érdeklődők, valamint ezen a területen dolgozók részére.
Az idei évtől június 7-e a biztonságos élelmiszerek előnyeiről szól.
A Phylazonit Technológia célja a talaj szerkezetének javítása, a tápanyagfelvétel hatékonyságának fokozása és a növény ellenálló képességének növelése
Az iskolakert nyitottságra, türelemre, felelősségvállalásra, öngondoskodásra nevel, felkelti az igényt az egészséges táplálék iránt.
A JJBroch pneumatikus vetőgép igazi előnyét az jelenti, hogy nagy teljesítményre tervezett, precíz ültetés mellett.
Kezeld úgy a takarónövényeidet, mint a haszonnövényeidet
Hetente egyszer, száraz vörösbort fogyaszt a magyarok többsége
Szavazzon január 20-ig kedvencére a 10 kategóriában meghirdetett Év Agrárembere pályázaton.
A svájci Nestlé élelmiszeripari csoport bezárja egyetlen romániai üzemét Temesváron, s a termelést Magyarországra helyezi át.
A jogalkotás területén az elmúlt év során az Agrárminisztérium bizonyult a legaktívabb tárcának: 55 rendelet, 6 törvény és 10 kormányrendelet mellett további 4 törvényjavaslatot készített elő, és nyújtott be az Országgyűlés elé.