Természetesen (is) hatékony és gazdaságos | Agrárágazat

Természetesen (is) hatékony és gazdaságos

 

Természetes alapanyagok, környezetbarát és hatékony termékek, technológiák a biológiai és integrált növényvédelemben a szőlő- és gyümölcságazatban – e témakörök mentén, két szekcióban folyik Kecskeméten a VIII. Biocont Országos Szakmai Konferencia. Neves szakemberek, szakmabeliek és a szakigazgatás illetékeseinek előadásai nemcsak a konkrét növényvédelmi, termesztés- és biotechnológiai szempontokkal foglalkoznak, hanem a piaci és jogszabályi környezet kérdéseivel is.

Részletek az Agrárágazat februári számában és itt, a www.agraragazat.hu-n!

 

 

Kohout Zoltán

 

Kapcsolódó cikkek

  • 2018.02.23. 15:21

    A KWS Magyarország Kft. 2015-ben indította útjára Szemes Kukorica és Silókukorica Termelési Versenyeit hagyományteremtő céllal. A verseny sikerét mi...

  • 2018.02.23. 08:21

    A Huminisz Kft. évtizedes tapasztalatokkal rendelkezik a huminsavas növénykondicionálás területén. Cégünk a piac egyik meghatározó szereplőjeként fontos feladatának tekinti, hogy a termelőket szakmailag hiteles információval lássa el a Huminisz technológia hatásáról és hatékonyságáról. Termelőknél (nagyüzemi és kisüzemi), valamint kutatóintézetekben (kisparcellás) végzett kísérletekben évente az ország mintegy 50 helyszínén történik értékelés.