A kukorica posztemergens gyomirtása

A posztemergens gyomirtásnak számos előnye van. A legfontosabb az időjárástól való függetlensége. Ugyanakkor az évelő gyomokkal fertőzött területen is használható sikeresen. Hátránya között szokták emlegetni a talajhatás hiányát. A Dow AgroSciences Hungary Kft. és a DuPont Magyarország közös ajánlatában ezek előnyöket tudjuk biztosítani a hátrányok kiküszöbölése mellett. Milyen problémákra tudunk megoldást biztosítani az Önök számára?

 

Sikeres gyomirtás időben, költséghatékonyan

Victus OD + Python Flexi

A kukorica 2-5 leveles állapotában a már kikelt gyomok ellen irányítva a kezelést. Elsősorban magról kelő egy- és kétszikűek ellen javasoljuk.


Victus OD + Python Flexi hatása a kezelést követő 32. napon. Tápiószentmárton, 2017.

 

A klasszikus posztemergens gyomirtó készítmény

Principal Plus Gold (PPG)

A kukorica 4-7 leveles állapotában a kikelt gyomok ellen kell kezelni. A magról kelő és évelő egy- és kétszikű gyomokkal fertőzött területen javasoljuk. Különösen hatékony a muharfajokkal erősen fertőzött területen. Oda ajánljuk, ahol pillangós utónövény következik a vetésforgóban.

A posztemergens gyomirtás új etalonja

Principal Plus Python (PPP)

A kukorica 4-6 leveles állapotában a kikelt gyomok ellen kell kezelni. A magról kelő és évelő egy- és kétszikű gyomokkal fertőzött területen javasoljuk. Erősebb és gyorsabb hatással rendelkezik még a fejlettebb kétszikű gyomok ellen is. A kétszikű gyomok ellen erős talajhatással rendelkezik.


Principal Plus Python. Debrecen-Látókép, 2016. június 14.

 

Specialista a kétszikű gyomok ellen

Colombus

A kukorica 2-6 leveles állapota között javasoljuk használni. Kimagasló hatással rendelkezik a magról kelő és évelő kétszikű gyomok ellen, mint mezei acat, szulák fajok, fekete üröm, vidakeserűfű, stb. Kiváló egyszikűirtó partnere a Victus OD.

A kukorica gyomirtásával vagy más növényvédelmi problémákkal kérjük, keresse területi képviselőinket és szaktanácsadóinkat, aki szívesen állnak rendelkezésére!

http://www.dupont.co.hu/termekek-es-szolgaltatasok/novenyvedelem-dupont-novenyvedelmi-uzletag/open/kapcsolat.html

 

Kapcsolódó cikkek

  • 2018.04.20. 08:00

    Meszezéssel kapcsolatban azt mondani, hogy soha nem késő, inkább közhelyesnek, mint technikai értelemben valódi opciónak hangzik. Pedig a megfelelő technológia megválasztásával egy nagyon széles időintervallum nyílik meg a savanyú talajok javítására, illetve növényeink kalcium ellátására is.

  • 2018.04.23. 08:00

    A hozamokért folytatott csatákban az utóbbi évtizedben kiemelt jelentőséggel bír az abiotikus stresszekkel szemben vívott küzdelem