Bővül a budapesti Syngenta-központ | Agrárágazat

Bővül a budapesti Syngenta-központ

A világ 90 országában jelen lévő, 28.000 munkatársat foglalkoztató Syngenta tovább bővíti budapesti pénzügyi központját.

A magyarországi munkatársak a stratégiai fontosságú regionális tervezési és elemzési tevékenységeket fogják össze, az európai, afrikai és közép-keleti üzleti tevékenységet támogatják. Jelenleg 12 különböző országból összesen 74 magasan képzett szakember dolgozik ebben a központban, további 41 alkalmazott felvétele jelenleg is folyik, a jelenlegi tevékenység pedig hamarosan kiegészül pénzügyi riportok készítésével, könyvelés, folyamatszabályozással, adó és beszámoló készítéssel.

A bázeli székhelyű nagyvállalat 2015 júniusában nyitotta meg pénzügyi központját Budapesten, de hasonló szolgáltató központokat üzemeltet az uruguay-i Montevideóban és az indiai Punében. 

Kapcsolódó cikkek

  • 2018.03.21. 09:57

    Kezdeti fejlődést a vetéssel egymenetben kijuttatott magas foszfortartalmú, ún. indító mikroelemekkel tuningolt, legalacsonyabb dózisú Radistart-P-max mikrogranulátummal, majd 2-3 leveles állapotban, gyomirtással egymenetben növényre kifújt, szintén kimagasló starterhatású Radistart FL+Bór lombtrágyával lehet hatékonyan megalapozni.

  • 2018.03.19. 10:00

    …de ez most nem egy újabb arachno tudományos-fantasztikus film címe, hanem egy előremutató biotermesztési tapasztalat. A magyar és USA-szakemberek szerint további bizonyítékot nyert az a gyakorlat, amely a növénytermesztésben előnyben részesíti a biológiai megoldásokat.