Agro + Mashexpo | Agrárágazat

Agro + Mashexpo

Az agrárágazat legrangosabb szezonnyitó rendezvénye, az AGROmashEXPO 2013-ban is a megszokott január végi időpontban várja az agrárium szereplőit, a szezon előtti első megmérettetésre. Ebben az időszakban ez lesz az egyetlen rendezvény Magyarországon, melyen bemutathatják újdonságaikat a gyártók, forgalmazók.

A 2013-as év kuriózuma lesz, hogy az AGROmashEXPO-val egy időben, egy helyen, társrendezvényeként kerül megrendezésre az AgrárgépShow, mely a MEGFOSZ tulajdonába került, így tagjainak széleskörű felvontatását biztosítja a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Ezáltal az ágazat legteljesebb kínálatát bemutató szakkiállítása várható januárban.

A gépforgalmazók mellett a hazai gyártók (MEGOSZ tagok) is erőteljesebb megjelenésre készülnek 2013-ban, így várhatóan a korábbiaknál még gazdagabb lesz a mezőgazdasági gépek kínálata az AGROmashEXPO-n.

Az eddigi jelentkezések alapján láthatóan tovább növekszik az input és a logisztika témakörökhöz tartozó kiállítók érdeklődése az AGROmashEXPO iránt. A széles kínálat jegyében tovább bővítettük a tematikát, így bekerült még a csomagolás, a vízgazdálkodás és a megújuló energia mezőgazdasági célú hasznosítása is.

2012-es jubileumi AGROmashEXPO rendkívüli sikerét követően – 200 kiállító, 20.000 négyzetméter, 25.000 látogató – már most óriási az érdeklődés a kiállítók részéről, eddig mintegy 16.000 négyzetméterre adtak már le jelentkezést, ami jócskán felülmúlja a korábbi kiállítások hasonló időszakos adatait.

Kedvezményes jelentkezési határidő: szeptember 30.

A kedvezményes jelentkezési határidőt ismételten a mezőgazdasági szezon végéhez igazítjuk, szeptember 30-ig még 15% kedvezményt kaphat, aki addig lefoglalja helyét a jövő évi kiállításra.

Legyen az Ön cége is részese 2013-ban a legrangosabb agrár seregszemlének!

 (Forrás:http//agromashexpo.hu)

Időpont: 
szerda, 2013. január 30. 08 - szombat, 2013. február 02. 20
Helyszín: 
Budapest

Kapcsolódó cikkek