Élelmiszeripar

Az, hogy milyen forrásból, milyen tisztaságú, beltartalmi értékű élelmiszert fogyasztunk, közvetlenül meghatározza az egészségünket.
Egységes európai uniós jogi szabályozást kell kialakítani az élelmiszerek kettős minőségének felszámolása érdekében
Január 31-ig kell befizetniük az élelmiszerlánc szereplőknek a 2018. évi élelmiszerlánc-felügyeleti díj második részletét
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei 13 citromlé komplex vizsgálatát és ellenőrzését végezték a Szupermenta programjában
A képzés felsőfokú, munka mellett elvégezhető, diplomával elismert oktatást kínál a gyümölcs- és zöldségfeldolgozás iránt érdeklődők, valamint ezen a területen dolgozók részére.
Az idei évtől június 7-e a biztonságos élelmiszerek előnyeiről szól.
Hetente egyszer, száraz vörösbort fogyaszt a magyarok többsége
Az újabb V4 összefogásnak köszönhetően a decemberi módosítást követően a román elnökség visszatette a kettős minőségű élelmiszerről...
A Borarcok januártól 4 nyelven lesz elérhető és hamarosan megtalálható lesz rajta az e-sommelier szolgáltatás is.
Gyárlátogatás a MIRELITE MIRSA Zrt. albertirsai üzemében
Az akció hozzájárulhatna ahhoz, hogy növekedjen a baromfitermékek iránti hazai kereslet.
Hazánk imázs-építéséhez és a mértékletes fogyasztás ösztönzéséhez a Pálinkakiválóságok Könyve is hozzájárul.
A Szerencsi Bonbon Kft. válik a Szerencsi Csokoládé gyártásának kizárólagos örökösévé.
Az Univer és a Gyermelyi után újabb három nagy élelmiszeripari gyártó csatlakozott az ország legnagyobb közétkeztető csoportjának számító Hungast által indított Hazai Alapanyagok a Magyar Menzán (HAMM) programhoz.
A vizsgálat az ünnepekhez kötődő termékre és ilyenkor kiemelt forgalmat bonyolító vállalkozásra fókuszál.
„Élelmiszeripari kézikönyv” című sorozatot indított a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), olvasható a köztestület honlapján
Az Ipar 4.0 lévén óvatos becslések alapján is akár 10 százalékos hatékonyságnövekedés érhető el
Az idei karácsonyi ünnepi időszak alatt nagy választékban juthatunk friss halhoz az üzletekben és a piacokon.
A hazai tojásfogyasztás és -termelés az utóbbi években növekedésnek indult.
Az élelmiszeripar stratégiai ágazat, kiemelt feladat annak komplex fejlesztése, amihez 300 milliárd forintot biztosít a kormány, mondta Nagy István agrárminiszter egy szakmai konferencián