Betamag-Trade Kft. | Agrárágazat

Betamag-Trade Kft.

Leírás: 

A KWS egy több mint 150 éves tapasztalattal rendelkező családi alapítású nemesítő, amely története során a gazdálkodók sikerét tartotta szem előtt és teszi ezt változatlanul a jövőben is.

A KWS mára vezető pozíciót tölt be cukorrépa, kukorica és kalászos vetőmagok piacán Európa szerte, ezen kívül jelentős pozíciói vannak az őszi káposztarepce vetőmag értékesítésben is.

A KWS sikerének titka egyszerű, egyben rendkívül nehéz feladat is: fajtáinkat termelőink igényeinek megfelelően nemesítjük. Ez az alapja annak, hogy a KWS évről évre növekedni képes: piacvezető európai és nemzetközi szinten a cukorrépa vetőmag és második legerősebb szereplő az európai kukorica vetőmag értékesítésben.

A KWS ma az egyetlen nemesítő, amely - speciális energetikai célú nemesítési programjának köszönhetően - biogáz célú energiarépa, silókukorica, rozs és cirok hibridekkel rendelkezik.

Magyarországon a KWS 1978-óta van jelen önálló képviselettel. Az elmúlt három évtizedben fajtáink és hibridjeink által jelentős szereplői lettünk a magyar mezőgazdaságnak. Az általunk nemesített és forgalmazott cukorrépa, kukorica, napraforgó, őszi káposztarepce és cirok hibridek termelőinknek biztos genetikai hátteret, hosszú távú, kiegyensúlyozott partnerkapcsolatot biztosítanak.

Azonban kevésbé ismert, hogy a KWS hosszú ideje kiváló kalászos gabona fajtáival is jelen van Magyarországon. Forgalmazóinknak köszönhetően több olyan meghatározó őszi búza, árpa, valamint tavaszi sörárpa fajta van ma forgalomban itthon, amelyek hátterében fajtatulajdonosként a KWS áll. Ebben a katalógusban kiemelt figyelmet fordítunk a már jól ismert cukorrépa hibridjeinken kívül kalászos fajtáinkra és hibridjeinkre is. Célunk, hogy már rövidtávon meghatározó szereplői legyünk a magyarországi kalászos vetőmag piacnak.

Cím
Irányítószám: 
5540
Település: 
Szarvas
Utca, házszám: 
Kossuth Lajos u. 31-33.
Elérhetőségek
Telefon: 
66/313-226
Fax: 
66/313-226
Honlap: 
www.kws.hu

Kapcsolódó cikkek

  • 2018.02.19. 10:53

    Magyarországon évről-évre nő az Express gyomirtási technológia vetésterülete napraforgóban. Ezzel együtt a P64LE25 hibridet is egyre több termelő választja. A Kleffmann piackutató vállalat adatai szerint 2017-ben 2016 után ismét a P64LE25 került a legnagyobb területen elvetésre és így továbbra hazánk legnépszerübb napraforgó hibridje.

  • 2018.02.19. 10:30

    Magyarország a földrajzi elhelyezkedése és a domborzati viszonyai alapján kiváló mezőgazdasági adottságokkal rendelkezik, amelyek magas hozamú és...